Inger Krohn

 

 

Sådan arbejder jeg

 

Når jeg arbejder med clairvoyance, taler jeg med samt gennem din Åndelige Vejleder.

Jeg kan se din Åndelige Vejleder og svarene til dig kommer gennem din Åndelige Vejleder. 

I starten af vores samtale giver du mig samtlige af dine spørgsmål,  svarene vil følger derpå. 

Der kan stilles supplerende spørgsmål under hele samtalen. 

Hele forløbet er stille og roligt - hvor du vil få de svar du mangler - både i din forståelse for at kunne komme videre, samt tage de evt. beslutninger livet kræver.

 

Du kan bestille tid til clairvoyance

 

skirve en sms og send til mobil nr. 42 22 88 40

 

Clairvoyancen foregår pr. telefon.

 

Prisen er 180 kr. pr. 10 min. tiden der bruges afhænger af antal spørgsmål

Hvis ens entusiasme bruges, og det skabes fokus på de velsignede øjeblikke i nuet også selvom de er meget kortvarige, kan der skabes overskud til ægte glæde.  Det er ens egen tro på sig selv, der fører til nye niveauer af indsigt samt ægte glæde. Denne tro giver automatisk kraft og vitalitet samt styrke til at fortsætte

At lukke livets sandhed ude, at lukke øjnene for kærligheden, at lukke af for lykken kan blive en lang sej vej.

Det at turde mærke følelsen i nuet, at stå ved denne følelse, at være åben over for denne følelse også selvom den kun varer et blitz sekund - er vejen ind i sandheden og ind i livet.  Ved at turde mærke følelsen over samtlige følelser og være i den, mærke den, leve den skaber kontakt til sandheden inden i sig selv og herfra kan tiden hjælpe med at få hele ens liv sat på rette spor og føre en i rette retning.

Uanset hvor besværlige følelser samt situationer end måtte være i nuet, er den korteste vej altid at forholde sig til disse og den lange vej at lukke af for disse.  De vil sådan eller sådan altid vende tilbage indtil man forholder sig til dem, så før eller siden SKAL man forholde sig, og vejen derhen kan være uransaglig og fyldt af enorme udfordringer. Derfor handler det også om at turde være tilstede i følelsen uanset hvor umulig ting end måtte forekommer at være, løsningen ligger et sted, det handler om at finde den heller før end siden.

Gennem et åbent sind, tillid og mod finder man sin løsning som er i overensstemmelse med hjertet og som åbner op for sandheden i ens liv.  Der vil man kunne mærke at man lever sit liv og ikke ved siden af sit liv. Gå fremtiden i møde, ved at være ærlig over sig selv og tage følelsen for det den er og ikke for det som man tør eller fornægter. Følelsen forsvinder ikke og udfordringerne vil blive ved med at henlede en på at man skal forholde sig til følelsen, være den, leve den og udleve den.

Inger Krohn