Inger Krohn

 

Påvirkning af jordstråler

 

Ved at opholde sig i jordstråler kan kroppen blive påvirket i ugunstig retning (sygdom), søvnproblemer, samt andre uforklarelige tilstande.

Opholder du dig i jordstråle ramte områder, vil du kunne mærke en forskel - når de er blevet lokaliseret og du derved kan undgå de jordstråle ramte områderne.

 

Opmåling af stråler

Stråler kan lokaliseres og jeg benytter fortrinsvis vinkelpinde, der ved udslag afslører, hvor der findes skadelig jordstråling. ..

Du har derefter mulighed for at flytte din seng samt anden siddeplads.

 

Prisen på opmålingen afhænger af antal m2 samt afstand fra Sønderborg, hør gerne nærmere.
 

 

 

Jordstråler
 

Ved jordstråler forstås de stråler fra jordens indre, som skader den menneskelige organisme. Jordstråler er også en form for elektromagnetisk stråling. De kan sammenlignes med radioaktiv stråling fra jordens indre, dvs. de er allestedsnærværende og de har en egenart, at de uhindret trænger gennem alt materiale, og derfor kan de måles med nøjagtig samme intensitet ved jordoverfladen som øverst i et højhus. De mest typiske stråletyper betegnes vandårer, Hartmann- og Currystråler, og kosmisk stråling.

 Det elektromagnetiske spektrum omfatter gamma, røntgenstråling, ultraviolet lys, synligt lys, infrarød stråling samt radiobølger. Synligt lys udgør kun et meget lille område af det elektromagnetiske spektrum. Jorden modtager elektromagnetisk stråling af alle bølgelængder fra rummet, men kun de synlige og ultrakorte radiobølger kan trænge gennem atmosfæren.

 

 

Andre skadelige jordstråler
 

Jorden er omsluttet af to gitternet.

Hartmann gitternettet, der altid findes i nord-syd og øst-vestgående retning.

Curry gitternettet, der går diagonalt på Hartmann gitteret, dvs. øst-sydøst og vest-sydvestgående retning. Begge disse irritationszoner er skadelige for alle levende organismer.

Jordforkastninger er brudspalter eller forskydninger i undergrunden, som udløser spændinger og irritationszoner og kan derfor være skadelige.

Kosmisk stråling er stråling, som kommer udefra rummet, dvs. stråling som trænger gennem jordens atmosfære.

 

Katte, bier og myrer foretrækker bestrålede opholdssteder, hvorimod hunde undgår disse.